Gecertificeerd BRL100 en BRL 6000-21 Gecertificeerd Kiwa

Airco

In de winter wilt u behaaglijke warmte ervaren, in de warme zomermaanden zult u juist koelte waarderen.
Steeds meer mensen laten daarom een airco installeren. Er is daarvoor een keuze uit diverse stijlvolle
toestellen en systemen.

Airconditioners regelen het complete binnenklimaat, zorgen voor een aangename temperatuur en houden de klamme luchtvochtigheid buiten. Ze zorgen bovendien voor het zuiveren van de lucht, vangen stof- en rookdeeltjes af, nemen geurtjes weg en dragen bij aan een gezonde leefomgeving.
In een modern huishouden waar ook wordt gestudeerd, gewerkt en geklust, is een airconditioner allang geen luxe meer. Als het buiten 23º C of warmer is, zorgt een aangename binnentemperatuur ervoor dat u zich prettiger voelt en beter presteert. Een airco in de slaapkamer bevordert bovendien uw nachtrust.

Financieel: Ook in financieel opzicht zijn airconditioners bereikbaar geworden al blijven de meest krachtige en veelzijdige systemen stevig geprijsd. Kopen kan voor u de juiste keuze zijn maar als u verzekerd wilt zijn van een zorgeloze all-in service, is leasen of huren beslist het overwegen waard. U betaalt dan een relatief laag maandbedrag. Bij lease (huurkoop) bent u na een overeengekomen periode van 3 of 5 jaar eigenaar van het toestel. In die tijd houden wij uw apparatuur in perfecte conditie. Wij rekenen het graag aan u voor.

Vakbekwaamheid: Elke eigenaar/beheerder of installateur van een koelinstallatie of airco heeft te maken met milieuwetgeving. Hierin wordt onder andere bepaald op welke wijze omgegaan moet worden met stoffen die de ozonlaag aantasten. Alleen erkende bedrijven mogen handelingen op het gebied van CFK’s, HCFK’s en HFK’s aan koelinstallaties verrichten. Geen zorgen voor u: IWT-Veldhoven is vakbekwaam en bevoegd uw airco te installeren en te onderhouden.

Onderhoud: Installaties moeten regelmatig worden gecontroleerd en periodiek moet onderhoud worden verricht. Voor kleinere installaties jaarlijks, voor grotere enkele malen per jaar. Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan waarna u zelf niets meer hoeft te regelen. Wij houden uw apparatuur dan in topvorm.

Gecertificeerd BRL100 en BRL 6000-21
Gecertificeerd Kiwa