Gecertificeerd BRL100 en BRL 6000-21 Gecertificeerd Kiwa

Financiering

Wat kost het? Een belangrijke vraag natuurlijk maar geheel afhankelijk van elke situatie. Wij maken graag een op uw situatie toegesneden geheel vrijblijvende offerte.

Belasting teruggave: Na het aan laten leggen van zonnepanelen, bestaat de nu nog de mogelijkheid het grootste deel van de door u daarvoor betaalde BTW van de belasting terug te krijgen. Kijk hiervoor op de site van de belastingdienst.

Subsidie: Voor eventuele subsidiemogelijkheden bijv. op warmtepompen, verwijzen wij u naar: www.energiesubsidiewijzer.nl

Energie bespaarlening: Een initiatief van het Nationaal Energie bespaarfonds waarbij geld beschikbaar is gesteld om tegen een zeer lage rente een lening aan te gaan voor energiebesparende maatregelen.
Zonnepanelen komen in aanmerking voor de energie bespaarlening met gunstige voorwaarden. Daarbij geldt de regel dat 75% van de lening gebruikt mag worden voor zonnepanelen. Het restant moet gebruikt worden voor andere energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, HR-beglazing, CV-toestel etc.

Leasen en huren: met het samenwerkingsverband Abel&Co kunnen we u voor een CV-toestel, combiketel, warmwatertoestel of airco een zeer interessant lease of huur concept aanbieden. Vraag er gerust naar, wij willen graag de mogelijkheden nader toelichten.

Leasen in het kort: bij lease “koopt” u in een tijdsbestek van 6 of 12 jaar een toestel van IWT-Veldhoven. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Als zich in de leaseperiode een probleem voordoet, dan zullen wij dat gratis en snel verhelpen. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom.

Huren in het kort: U huurt voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel van uw IWT-Veldhoven. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag. Wij houden uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt echter niet uw eigendom.

Gecertificeerd BRL100 en BRL 6000-21
Gecertificeerd Kiwa